login
Inicia sessió

register
Registra't

Historia APSGVORI

Autor

apsgvoriapsgvori
apsgvori

Sobre el blog "apsgvori"

Associació de Persones Sordes de Granollers.[edit]

--Asspersorgra (disc.) 17:42, 21 juny 2011 (CEST)Text en negreta AssPerSorGra: Creat i som ciutadans què viu a Granollers des de Vallès Oriental. Amb gent i la comunitat sordes i sords a més aliats per, no perdent la cultura, als drets, som capacitat de vida, entitat de la comunitat sordes i sords aquí a Granollers. Un creador va esser senyor Juan Carrera no està sol sino hi havia 7 persones i un germà d'en Juan, m'he comentat va fet 1949 i et negat autorització i et torna't en 1956 hi havia 9 persones, fracàs. Depen d'ajuntament i càrrec municipi de Granollers de falange.
En 1978, grup dels sords i sordes, tornar a fer la nova situació de la comunitat sordes i sords. No va tenir fins al 1980, grup del sords i sordes. Va aprova't d'Estatut en 1981, així creat nostra associació amb nom Hogar del Sordos del Valles Oriental i Comarca de Granollers; al primer lloc en situat al Carretó Sant Cristòfol, 49. [ Època darrers no hi havia interpret professional que nomès us familiar algú vocació interpret conegut tambè hi ha... i, sort amb Manolo. ]. Apareix al Restaurant prop de Cardedeu i municipi de Llinars del Vallès, en la familia Estafanell i trobar un home amb ganes de treballar i bon ofici del cambrer deia Sr. Manolo, primer contacte Hogar del Sordo adeptat com secretari i per poder demanar l'ajuntamnet canvi Local Social en poc desprès al Avinguda Enric Prat de la Riba, 84 al primer pis. Mes tard canvi ubicació segons d'ajuntament al Carrer Torras i Bages, 11, per primera vegada li pagarem de lloguer; anys què canvi per molt socis i sòcies. També fan activitat de feina i gracies suport d'ajuntament per primera vegada. Aquí també nom al català Llar dels Sords Vallès Oriental de Granollers. Desprès anys al canvi ubicat d'associació al Carrer del Primer Marques de les Franqueses, 125, on primera vegada tenim pati, tornar creixent socis i sòcies; ultima vegada al Carrer de la Mare de Déu de Montserrat, 47. Als ultims va esser 1998 al tardor i així deixa't un cop abandonat o bé congelat de l'associació.
Però, no haver perduts cap tots als documents que hi havia al Tres Torres sino alguns document haver agafat per punt d'ajuntament al retirar trastos. Hi havia calaixos, taula de Ping Pong, altres fustes del recreatiu del joc i concurs. També amb fotos del record ja desaparegut. Quina pena perdent amb records als mens hi ha copies amb socis i sòcies, també algunes copes d'esports algú sord l'ha de portar·lo a casa, dineral poca cosa per guardar-lo. Detalls de factures, caixers i altres com llibres legals, antic estatus.
Una nit del inviern del 2004, al desembre d'un divendres parlar una convocatòria emergent per tornar esser.
Va esser 2001, anys mes tard cap 2005 tornar intent però no consta cap manera d'ajuntament, tornar i va parlar senyor Batlle no funciona sense acord.
Llavorés cap l'any 2009 uns aliats demanar per retorn l'associació, però no tenim segur i capacitat de tornar. Aquí en Granollers hi ha moltes interpret o interpreta ningú suport espero mes davant i fins primera setmana de febrer 2011, algú aliats vol esser càrrec i així un sí, torno la convocatòria al març 2011, en troballa al Plaça de la Porxada en un bar, dos de ells no creu tornar crear la ciutat de Granollers.
Un cop fet, altre gent aliats començar mou-re al demanar FESOCA per nova Estatut, i aconseguit un pas i papers per continuant al nom canvi d'associació es la nova es Associació de Persones Sordes de Granollers. Departament de Justícia, parlar convocatòria per primera troballa amb l'interpreta amb dues de la junta i president va esser abril 2011, seguit funciona des de maig 2011 amb contacte polítiques de abans campanya. Més a més continua al referent per la convocatòria propers dies a moure. Abans de la reunió a revisar·lo i objectiu per futur.
Seguim de feina propia i març 2012, nova Junta Directiva en proves fins 2 de juny, ja tenim primer pas a pas es tresorer en Joan, carrec de les quotes dels socis en Rogelio, delegat de la Cultural es en Rafael, auxiliar Cultural es la Manuela; vocals l'Ana i n'Ernesto; el President es en Salvador.
Us esperem per col·laborar a la nostra comunitat Sordes i Sords a Granollers i rodalies o metropolitana. Gracies.
Mes informaciò al apsgvori.blogspot.com

Disseny i llicència

disseny de Free CSS Templates Creative Commons